Selecteer een pagina

Over ons

In onze winkel vindt de man van nu alles wat hij nodig heeft voor een complete garderobe!

Personeel

Monique

Ik ben Monique de Feijter en ik ben de eigenaar van De Heeren van Alphen. Samen met mijn vader en moeder ben ik in 1987 deze zaak begonnen. Winkeltje spelen zit al mijn hele leven in mijn bloed, net zoals met mensen omgaan en in de mens geïnteresseerd zijn. Ik heb al sinds mijn twaalfde jaar ervaring in het winkel gebeuren. Ik heb ervaring opgedaan in een jeanszaak, een sportzaak en heb het herenvak van mijn vader geleerd. Het herenvak interesseert mij zo doordat de inkoop geheel in mijn eigen hand ligt en omdat de heren graag goed en eerlijk geadviseerd worden. Hierdoor kan ik bij een man al een beeld vormen over wat voor een type het is. Mijn inkoop beleid is kijken naar de toekomst en niet naar het vorige jaar. Ik wil altijd vernieuwing, zoals u kunt zien in onze dames hoek. Dat is mijn uitdaging in mijn lievelingsvak. Wij adviseren u graag op maat! Graag tot ziens.

Claudy

Mijn naam is Claudy, de oudere zus van Monique. Op zaterdag kom je mij tegen bij De Heeren van Alphen. Doordeweeks ben ik werkzaam op het Christelijk Lyceum Veenendaal en geef ik les in het vak Beeldende Vorming. In de kleding zijn de beeldelementen vorm, kleur en compositie (combinatie) net zo belangrijk als in de beeldende kunst. Mijn kunstacademie opleiding komt dus in beide werkvelden uitstekend tot zijn recht. Eigenlijk behoor ik wel tot het interieur, sorry ha ha, het vernieuwde interieur. In 1987 ben ik bij mijn vader begonnen als etaleur, de winkel heette toen Firstman.

Anja

 

Hallo! Ik ben Anja en ik woon in Leimuiden aan de rivier ‘de Drecht’.  Inmiddels werk ik alweer heel wat jaartjes met veel plezier bij de Heeren van Alphen. Vooral het werken met een klein team en het persoonlijke contact met de klanten zorgen ervoor dat het werk altijd afwisselend is.

 

Openingstijden

MAANDAG: 13:00 tot 17:30

DINSDAG T/M DONDERDAG:  10:00 tot 17:30

VRIJDAG:  10:00 tot 18:00

ZATERDAG:

9:30 tot 17:00

ZONDAG:

Zondag zijn wij gesloten
Koopavond op afspraak

CORONA MAATRGELEN:

Wij hanteren de reguliere openingstijden. U blijft van harte welkom in onze winkel.

Contact

De Heeren van Alphen

ADRES: 
Herenhof 48-50
2402 DN
Alphen a/d Rijn

TELEFOON: 0172 – 445733

EMAIL:  info@deheerenvanalphen.nl

Kaart

Facebook
Instagram